• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • MAGAZİN
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • İŞ DÜNYASI
  • SPOR
  • SAĞLIK MEDYA TEKNOLOJİ TOPLUM ASAYİŞ EĞİTİM
  • Ara
SON DAKİKA:
01:23
Otomobil takla attı: 2 yaralı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. TÜRK SİYASETİNDE UTANÇLA ANILACAK..
SİYASET
Yayınlanma: 06 Nisan 2016 - 02:23

TÜRK SİYASETİNDE UTANÇLA ANILACAK..

Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı için yakışmayan çirkin laflar etti. Başbakan Davutoğlu bu hareketi seviyesizlik olarak yorumladı. Türk siyasetinde utançla anılacak dedi.

SİYASET
06 Nisan 2016 - 02:23
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
TÜRK SİYASETİNDE UTANÇLA ANILACAK..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi etiğe yakışmayacak lafları tepki görmeye devam ediyor. Bakan Ramazanoğlu’nun yanı sıra Başbakan Davutoğlu’da bu duruma tepki göstererek; “Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir. Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır” dedi.

BAŞBAKAN’DAN CEVAP...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na hareket etmesine ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu’nun bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha gösterdiğini belirterek, “Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır. Geride hakaretleri dışında hiçbir şey bırakmamış olacak bu siyasinin varlığını gelecek nesiller hatırlamak dahi istemeyecektir.

Kaldı ki seviyesizlik, hakaret ve operasyonla genel başkan olmanın dışında hatırlanacak hiçbir şey de yapmamıştır. Bu terbiyesizliğe her şeyden önce CHP’li kadınların tepki göstermesini bekliyor ve sözlerini aynen kendisine iade ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAKAN RAMAZANOĞLU HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAK..

Kahramanmaraş’ın gelini; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Nur Ramazanoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamaları kınayarak hukuki süreç başlatacağını açıkladı.

Bakan Ramazanoğlu yaptığı açıklamada; “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında yaptığı ve şahsımda tüm kadınları hedef alan çirkin ve edep dışı açıklamalarını şiddetle kınıyorum” dedi..

“Ana muhalefet partisinin genel başkanının, bir kadına karşı bu kadar seviyesiz ve ahlakdışı açıklamaları ülkemiz ve milletimiz adına üzüntü vericidir” diyen Ramazanoğlu şöyle devam etti: “Bir önceki grup toplantısında da anneliğimle ilgili çirkin ithamlarda bulunan Kılıçdaroğlu, bu seviyesiz üslubunu sürdürmekte, kadın kimliğine saygısızlıkta ısrar etmektedir. Bu açıklamalar aynı zamanda açık bir taciz ve insan hakkı ihlalidir. Şahsımla birlikte tüm kadınları hedef almaktadır.

Öyle inanıyorum ki; bu talihsiz açıklamalar en başta Kılıçdaroğlu’nun eşini ve CHP’de siyaset yapan kadınları rahatsız etmiştir. Tüm kadınlar ve anneler adına, bu hadsiz, haksız ve hukuksuz açıklamayı kınıyor, başta CHP mensubu kadınlarımız olmak üzere tüm kamuoyunu tavır almaya davet ediyorum.

Siyaset tarihimize kara bir leke olarak geçen Kemal Kılıçdaroğlu’nun hakaretlerini yüce milletimizin vicdanına havale ederken, tüm hukuki süreçleri de başlatacağımı kamuoyumuza saygılarımla arz ediyorum.”

EDEAJANS

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Başkan Görgel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ercan’ı Makamında Ağırladı
Başkan Görgel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ercan’ı Makamında Ağırladı
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
Başkan Görgel: “AK Parti Bir Vefa Partisidir”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
AK Partili Şahin: “Uluslararası Sistem ve Hukuk İşlevini Büyük Ölçüde Yitirdi”
AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları’ndan İstifa İddialarına İlişkin Açıklama..
AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları’ndan İstifa İddialarına İlişkin Açıklama..
Son Haberler
 Otomobil takla attı: 2 yaralı
Otomobil takla attı: 2 yaralı
Tur Mardin'e kaldı..
Tur Mardin'e kaldı..
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Depremde Yıkılan Dostlar Camii, Yeniden Ayağa Kalkıyor
Büyükşehir'in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı; Ortak Projeler Görüşüldü
Büyükşehir'in Sosyal Girişimcilik Merkezi, KOSGEB Heyetini Ağırladı;...
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi
Başkan Görgel, TBB Başkanlığına Aday Gösterildi
BASINA ŞİDDET MEDENİYETSİZLİKTİR..
BASINA ŞİDDET MEDENİYETSİZLİKTİR..

Ana Sayfa
GÜNCEL
SİYASET
MAGAZİN
EKONOMİ
YAŞAM
İŞ DÜNYASI
SPOR
SAĞLIK
MEDYA
TEKNOLOJİ
TOPLUM
ASAYİŞ
EĞİTİM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • İŞ DÜNYASI
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • TOPLUM
  • YAŞAM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.