Seçim çalışmalarına hergün bir ilçeyi ziyaret ederek devam eden Ak parti Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç Seçim Çalışmalarını Türkoğlu ve kırsalında sürdürdü. Türkoğlu seçim bürosuna gelen Güvenç burada partililerle bir araya gelerek ilçe hakkında bilgi aldı.
Buradan Türkoğlu çarşısına inen Güvenç ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Daha sonra İlçe semt pazarını, İlçe belediye başkanı ve çalışanlarını, İlçe Kaymakamı ve Kaymakamlık çalışanlarını ziyaret eden Güvenç; “Kahramanmaraş her zaman Ak Partimizin kalesi olmuştur ve görüyorum ki 1 Kasım seçimlerinde bir kere daha bu kahraman millet HAK davaya sahip çıkacak ve biz Milletvekili Adaylarını Ankara’ya Başı Dik Eli Güçlü gönderecektir. Bu millet 13 yılda ülkenin Nereden nereye geldiğini görüyor, bütün şer güçlerin birleştiği seçimler öncesi Sağduyulu Türkoğlu’lu, Kahramanmaraşlı ve tüm Türkiye’deki yurttaşlarım 13 yıldır Küheylanlar gibi uçup giden Türkiye’nin İnşallah gücüne güç katacaklardır” dedi.
Seçim Çalışmalarını Beyoğlu Mahallesinde devam eden Güvenç Burada Esnafı ve mahalle sakinlerini ziyaret ettikten sonra, MHP den Ak Partiye geçen 2 Meclis Üyesinin katılım toplantısında Beyoğlu’lu hemşerilerine seslenerek; “Öncelikle Her şeye Hayır deyip Ülkeyi çıkmaza sokan bir partiye HAYIR diyerek Partimize katılan çok değerli 2 meclis üyemize teşekkür ediyorum. Hamdolsun Beyoğlu’nu gezdim gördüm, bu samimi millet yapılan bu kadar güzel hizmetin ve 13 yıl öncesinin nasıl olduğunu biliyor ve görüyor, her zamanda Partimiz için üzerinize düşeni yaptınız, ancak yaklaşan 1 kasım seçimleri sadece Maraş’ın değil Türkiye’nin değil, Mısırın Kerkük ün Şam’ın Kudüs’ün ve tüm İslam coğrafyasının seçimidir..
Darbecilerin ve Siyonizmin bizim ülkemizde neler yaptıklarına hepiniz şahitsiniz ve şuan Mısır’da Suriye’de, Filistin’de neler yaptıklarına hepiniz görüyorsunuz, işte bu zalimlere direnmeye çalışan mazlumların tek umudu sizin verdiğiniz tek oydadır. Ve inşallah o sizin vereceğiniz güçlü destekle bir kez daha, Seçim Hükümetindeki Boşluktan dahi faydalanmaya çalışan Şer odaklarına en büyük tokadı vurup, Türkiye’nin önünden çekil diyeceksiniz” dedi
Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç e ziyaretleri sırasında 24 dönem Milletvekili Sıtkı Güvenç İlçe Başkanı ve Yönetimi, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Meclis Üyeleri eşlik etti.









