Emniyet’te yapılan son kararname ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne atanan doğan İnci göreve başladı.
Emniyet Müdürlüğü bahçesinde çiçeklerle karşılanan Emniyet Müdürü Doğan İnci; “Bilindiği üzere geçtiğimiz çarşamba günü kararname yayınlandı. Büyüklerimiz bizi buraya uygun gördü. Erzincan’da 3 yıllık bir görev süremiz oldu. Burada da Servet Müdürümüzün yaptığı çalışmaları devamını getireceğiz. Huzur şehri Kahramanmaraş’ta amacımız huzuru devam ettirmek.
Devletimize, milletimize bağlılığımız da herhangi bir şüphemiz sıkıntımız yok. Haklı da öyle. Arkadaşlarımız da aynı şekilde. Çalışmalarımız burada polis vatandaş işbirliğinde devam edecek” dedi.
DOĞAN İNCİ..
**Aslen Gümüşhaneli olup,
**6 Ocak 1967 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi.
**1985 yılında Polis Koleji’ni bitirdi.
**1989 yılında ise Polis Akademisi’nden mezun olarak, Komiser Yardımcısı rütbesiyle görev hayatına başladı.
**Polis Akademisi,
**Finlandiya/Helsinki Güvenlik Ataşeliği,
** Diyarbakır, Adıyaman ve Muğla Emniyet Müdürlükleri emrinde, çeşitli rütbelerde görev yaptı.
**2012 yılı Temmuz’unda 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti.
**Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında Başmüfettiş olarak görev yaparken, 12 Şubat 2014 tarihli ve 2014/112 sayılı kararname ile Erzincan İl Emniyet Müdürü olarak atandı.
**26 Ekim 2016 tarihi son kararname ile de Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak atandı.
**Evli ve 3 çocuk babası..





