Geçtiğimiz gün meydana gelen olayda; Geçen günlerde boşalttığı apartman dairesinin balkonuna ‘Satılık’ afişi asarken dengesinin kaybolması sonucu 10. kattan aşağıya düşerek feci şekilde can veren Mahmut Bakır’ın cenaze namazı Ulu Camii’de kılındı.
Cenaze namazına; Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, TPB Genel Başkanı ve Kahramanmaraş milletvekili Nevzat Pakdil, AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Sıtkı Güvenç, AK Parti Batman milletvekili Ziver Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, daire müdürleri, Eski Başsavcı Mustafa Küçük, AK Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kahramanmaraş Müftüsü Muhammed Gevher’in kıldırdığı cenaze namazı sonrasında cenazeye katılanların haklarını helal ettikleri Mahmut Bakır’ın cenazesi daha sonra Şeyhadil Mezarlığı’nda toprağa verildi.
AFİŞ ASMAK İSTERKEN CANINDAN OLDU
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır, geçen günlerde boşalttığı apartman dairesinin balkonuna ‘Satılık’ afişi asarken dengesinin kaybolması sonucu 10. kattan aşağıya düşerek feci şekilde can verdi.
15 Mayıs Perşembe günü öğle saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi Ecem Sitesi B Blok’ta meydana gelen olayda; apartmanın 10. katındaki dairesini geçen günlerde boşaltarak Üngüt bölgesindeki başka bir apartmana taşınan ve çıktığı dairenin balkonunda bulunan küçük boyutlu afişin yanına daha iyi görünmesi için büyük boyutlu ‘satılık’ afişi asmaya çalışan Mahmut Bakır (46) bir anda dengesini kaybederek aşağı düştü. Parke döşeli zemine feci şekilde düşen Bakır, olay yerinde can verdi. Çevre sakinleri, Bakır’ın düştüğünü fark edince durumu 112’ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bakır’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Evli ve 3 çocuk babası olan Bakır’ın, oruçlu olduğu ve Pazartesi günü ise umre ziyaretine gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Belediye çalışanlarını şoka ve yasa sokan Mahmut Bakır’ın ölümü kentte de büyük yankıya ve üzüntüye neden oldu. (edeajans)







