• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • MAGAZİN
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • İŞ DÜNYASI
  • SPOR
  • SAĞLIK MEDYA TEKNOLOJİ TOPLUM ASAYİŞ EĞİTİM
  • Ara
SON DAKİKA:
00:06
Büyükşehir’in Geleneksel Ağustos Fuarı 2,7 Milyonun Üzerinde Ziyaretçiyi Ağırladı..
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Büyükşehir'in Geleneksel Ağustos Fuarı 2,7 Milyonun Üzerinde Ziyaretçiyi Ağırladı..
GÜNCEL
Yayınlanma: 03 Eylül 2026 - 00:06

Büyükşehir'in Geleneksel Ağustos Fuarı 2,7 Milyonun Üzerinde Ziyaretçiyi Ağırladı..

Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkan Fırat Görgel öncülüğünde düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, 2,7 milyonun üzerinde ziyaretçiyi ağırlayarak yeni bir rekora imza attı. Konserlerden kültür-sanat etkinliklerine ve atölyelere kadar birbirinden renkli programlara ev sahipliği yapan fuar, Ağustos akşamlarının vazgeçilmezi oldu.

GÜNCEL
03 Eylül 2026 - 00:06
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Büyükşehir’in Geleneksel Ağustos Fuarı 2,7 Milyonun Üzerinde Ziyaretçiyi Ağırladı..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde 20 yıllık aranın ardından 2024 yılında yeniden şehre kazandırdığı Geleneksel Ağustos Fuarı, bu yıl da büyük bir ilgi ve coşkuyla geçen 31 günün ardından kapılarını ziyaretçilerine kapattı. Ağustos akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen fuarı bu yıl 2,7 milyonun üzerinde vatandaş ziyaret ederek yeni bir rekora imza attı.

7’den 70’e her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Geleneksel Ağustos Fuarı, 31 gün boyunca KAFUM Fuar Alanı’nda birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Özellikle konser akşamlarında tıklım tıklım dolan fuar alanı, etkinliklerin olmadığı günlerde de vatandaşların uğrak noktası olmayı sürdürdü.

Aileleriyle birlikte fuar alanına gelen vatandaşlar; yeme içme alanlarından satış stantlarına, çocuk oyun gruplarından lunaparka kadar pek çok farklı aktiviteden faydalanma imkânı buldu.

Komşu İllerden Ziyaretçi Akını

20 yıllık aranın ardından Başkan Fırat Görgel öncülüğünde son 3 yıldır yeniden düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, her yıl artan ziyaretçi sayısıyla büyük bir ilgi görürken bu yıl kendi rekorunu da kırdı.

2025 yılında yaklaşık 2,5 milyon kişinin ziyaret ettiği Geleneksel Ağustos Fuarı, bu yıl 2,7 milyonun üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. Böylece fuar, geçtiğimiz yılın ziyaretçi sayısını da geride bırakarak son yılların en yoğun dönemini yaşadı. Kahramanmaraşlıların yanı sıra çevre illerden gelen vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği fuar, bölgesel ölçekte de önemli bir buluşma noktası haline geldi.

Gaziantep, Osmaniye, Hatay ve Malatya başta olmak üzere komşu şehirlerden gelen vatandaşlar, fuarın sunduğu etkinlik ve sosyal imkânlardan yararlandı.

Birbirinden Değerli Sanatçılar KAFUM’da Sahne Aldı

Geleneksel Ağustos Fuarı, bir ay boyunca düzenlenen konserlerle Kahramanmaraşlılara müzik dolu akşamlar yaşattı. Türkiye’nin sevilen sanatçıları, KAFUM Fuar Alanı’nda binlerce vatandaşla buluştu.

Fuar kapsamında Eypio, Dedublüman, Madrigal, Zakkum, Funda Arar, Ekin Uzunlar, Aydilge, Kubat, Gripin, Burak Kut, Yeni Türkü, Çelik, Semicenk, Öykü Gürman, Tuğçe Kandemir, Soner Sarıkabadayı ve Resul Dindar gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı.

Ulusal sanatçıların yanı sıra Kahramanmaraş’ın sevilen sesleri de fuar programında yer aldı. Hatice Gökçeli, Furkan Pehlivan, Mehmet Kalalı, Süleyman Güçlü, Yener Bulut ve Haktan Yavuz da sahne performanslarıyla fuarın müzik programına renk kattı.

Kültür Sanattan Eğlenceye Her Şey Bir Arada

Geleneksel Ağustos Fuarı, yalnızca konserleriyle değil, farklı yaş gruplarına hitap eden etkinlikleriyle de vatandaşlara dolu dolu bir ay yaşattı. Yeme içme alanları, satış stantları, çocuk oyun grupları ve lunaparkın yanı sıra kültür-sanat etkinlikleri ve birbirinden eğlenceli programlar fuarın ziyaretçilerine keyifli vakit geçirme imkânı sundu. Çocukların gönüllerince eğlendiği, ailelerin birlikte vakit geçirdiği ve gençlerin konser coşkusunu doyasıya yaşadığı fuar, Kahramanmaraş’ın sosyal ve kültürel hayatına da önemli bir hareketlilik kazandırdı.

Güçlü Sponsor Desteği

Geleneksel Ağustos Fuarı'nın birbirinden değerli sanatçıları vatandaşlarla buluşturmasında sponsorların katkısı da önemli rol oynadı. Türk Telekom başta olmak üzere AKDO, Vakıf Katılım, Ramada, Eminevim, Arı Yayıncılık, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Komagene ve Buğra İnşaat fuara sponsor olarak destek verdi. Sponsorların katkılarıyla fuar kapsamında vatandaşlara geniş kapsamlı bir etkinlik programı sunuldu.

Vatandaşlardan ve Esnaftan Başkan Görgel’e Teşekkür

31 gün boyunca milyonlarca vatandaşı ağırlayan Geleneksel Ağustos Fuarı, fuar esnafına da önemli bir hareketlilik kazandırdı. Bir ay boyunca KAFUM’da faaliyet gösteren esnaflar, yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirirken vatandaşlar da fuarın yeniden düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Vatandaşlar ve fuar esnafları, Kahramanmaraş'ın önemli geleneklerinden biri olan Geleneksel Ağustos Fuarı'nı yeniden şehre kazandıran ve son 3 yıldır düzenlenmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür etti.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kabe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Kahramanmaraş’a ulaştı..
Kabe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Kahramanmaraş’a ulaştı..
Dulkadiroğlu Meclisi Eylül Toplantısını yaptı..
Dulkadiroğlu Meclisi Eylül Toplantısını yaptı..
Ağustos Fuarı’nı Aynur Bolat ve Şevket Gürlek Kapatacak
Ağustos Fuarı’nı Aynur Bolat ve Şevket Gürlek Kapatacak
Zafer Bayramı’nın 104’üncü Yıl Dönümü Büyük Bir Coşku ve Gururla Kutlandı..
Zafer Bayramı’nın 104’üncü Yıl Dönümü Büyük Bir Coşku ve Gururla Kutlandı..
Son Haberler
Kabe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Kahramanmaraş’a ulaştı..
Kabe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Kahramanmaraş’a ulaştı..
Dulkadiroğlu Meclisi Eylül Toplantısını yaptı..
Dulkadiroğlu Meclisi Eylül Toplantısını yaptı..
Buğlem Kalay, Kano’da Türkiye şampiyonu..
Buğlem Kalay, Kano’da Türkiye şampiyonu..
Ağustos Fuarı’nı Aynur Bolat ve Şevket Gürlek Kapatacak
Ağustos Fuarı’nı Aynur Bolat ve Şevket Gürlek Kapatacak
Zafer Bayramı’nın 104’üncü Yıl Dönümü Büyük Bir Coşku ve Gururla Kutlandı..
Zafer Bayramı’nın 104’üncü Yıl Dönümü Büyük Bir Coşku ve...
Kabe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Kahramanmaraş’a ulaştı..
Kabe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Kahramanmaraş’a ulaştı..

Ana Sayfa
GÜNCEL
SİYASET
MAGAZİN
EKONOMİ
YAŞAM
İŞ DÜNYASI
SPOR
SAĞLIK
MEDYA
TEKNOLOJİ
TOPLUM
ASAYİŞ
EĞİTİM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • İŞ DÜNYASI
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • TOPLUM
  • YAŞAM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.