• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • MAGAZİN
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • İŞ DÜNYASI
  • SPOR
  • SAĞLIK MEDYA TEKNOLOJİ TOPLUM ASAYİŞ EĞİTİM
  • Ara
SON DAKİKA:
14:09
Apartmanda Yangın: 3 Kişi Hayatını Kaybetti..
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Başkan Toptaş'tan Haydarbey Mahallesi'ne 60 milyonluk asfalt yatırımı
GÜNCEL
Yayınlanma: 16 Eylül 2025 - 13:36

Başkan Toptaş'tan Haydarbey Mahallesi'ne 60 milyonluk asfalt yatırımı

Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, ulaşım konforunu artırmak, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak ve ilçenin yollarını modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla başlattığı asfalt seferberliğine hız kesmeden devam ediyor. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toptaş, Haydarbey Mahallesi’nde 21 sokakta 60 milyon TL bedelli asfalt yatırımıyla ulaşım konforunu artırdıklarını söyledi.

GÜNCEL
16 Eylül 2025 - 13:36
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Toptaş’tan Haydarbey Mahallesi’ne 60 milyonluk asfalt yatırımı
Onikişubat Belediyesi’nin Başkan Hanifi Toptaş öncülüğünde ilçenin dört bir yanında başlattığı asfalt seferberliği, planlı ve kararlı şekilde devam ediyor.
Modern, güvenli ve uzun ömürlü yollarla Onikişubat’ın ulaşım altyapısı her geçen gün daha da güçlenirken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kez kapsamlı çalışmalarını Haydarbey Mahallesi’ne taşıdı.
Bu kapsamda Haydarbey Mahallesi’nde ancak ömrünü tamamlayan ve ulaşımı konforsuz hale getiren likit parke yollar, asfalt konforuyla buluşturuluyor.
 
21 sokağa 12 bin ton asfalt serimi hedefleniyor
21 sokağı kapsayan çalışma çerçevesinde 12 bin ton asfalt kullanılacak. Çalışmaların ilk gününden itibaren 7 bin ton asfaltın serimi tamamlandı. Çalışmaların bitimiyle birlikte Haydarbey Mahallesi’nin yolları, vatandaşların ve esnafın uzun süredir beklediği modern ve güvenli bir ulaşıma kavuştu. Yatırımın toplam bedeli ise 60 milyon TL olarak açıklandı.
 
Başkan Toptaş çalışmaları inceledi, vatandaşlarla bir araya geldi
Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, çalışmaları yerinde inceleyerek esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Toptaş, hizmet belediyeciliğinin temelinde insanı merkeze alan bir anlayış bulunduğunu belirterek şunları söyledi, “Bizim belediyecilik anlayışımızın merkezinde, insanımızın hayatını kolaylaştırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek var.Onikişubat’ın her mahallesine, her sokağına dokunan hizmetler üretmek için gece gündüz çalışıyoruz. Haydarbey Mahallemizde yürüttüğümüz bu asfalt çalışması da vatandaşlarımızın beklentilerine doğrudan cevap veren bir hizmettir. Yıllardır parke taşlarıyla ulaşımda zorluk yaşayan hemşehrilerimizi, tozdan ve çamurdan kurtarıyoruz. Burada toplam 21 sokakta, 12 bin ton asfalt serimi gerçekleştiriyoruz.
Şu ana kadar 7 bin ton asfaltı tamamladık ve çok kısa süre içinde tüm çalışmalarımızı bitirerek mahallemizi yepyeni bir görünüme kavuşturacağız. Biz biliyoruz ki; esnafımızın işini kolaylaştıracak, çocuklarımızın daha güvenli sokaklarda oynayacağı, yaşlılarımızın daha rahat yürüyebileceği yollar yapmak belediyeciliğin en somut göstergelerinden biridir. İnşallah bu yatırımlarımızı artırarak sürdürmeye devam edeceğiz. İlçemizin dört bir yanında başlattığımız asfalt seferberliği ile Onikişubat’ı modern ve güvenli yollarla donatmaya kararlıyız.”
 
Muhtar Özen’den Başkan Toptaş’a teşekkür
Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Haydarbey Mahalle Muhtarı Ökkeş Özen ise Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’a teşekkür ederek, “Mahallemizin uzun yıllardır çözüm bekleyen yol sorununa kalıcı bir hizmet üreten Belediye Başkanımıza ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Vatandaşlarımız bu çalışmadan büyük mutluluk duyuyor. Mahallemizin değerini artıracak, günlük yaşamı kolaylaştıracak böyle önemli yatırımlar için hem kendi adıma hem de tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.”
# Başkan Toptaş’tan Haydarbey Mahallesi’ne 60 milyonluk asfalt yatırımı# Onikişubat Belediyesi
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Başkan Görgel; “Çalışmalarımızı Kararlılıkla Sürdürüyoruz ”
Başkan Görgel; “Çalışmalarımızı Kararlılıkla Sürdürüyoruz ”
TÜBİTAK tarafından desteklenen
TÜBİTAK tarafından desteklenen "Sürdürülebilir Tarım ve Yeşil Gelecek" projesi başladı
“Bugünün Öğrencileri Yarına Yön Veren Bireyler Olacak”
“Bugünün Öğrencileri Yarına Yön Veren Bireyler Olacak”
Andırın’ın Ana Arteri Göksun Caddesi Baştan Sona Yenileniyor
Andırın’ın Ana Arteri Göksun Caddesi Baştan Sona Yenileniyor
Son Haberler
Apartmanda Yangın: 3 Kişi Hayatını Kaybetti..
Apartmanda Yangın: 3 Kişi Hayatını Kaybetti..
Başkan Görgel; “Çalışmalarımızı Kararlılıkla Sürdürüyoruz ”
Başkan Görgel; “Çalışmalarımızı Kararlılıkla Sürdürüyoruz...
“Depresyonda doğru iletişim hayati önem taşıyor”
“Depresyonda doğru iletişim hayati önem taşıyor”
Kahramanmaraş-Göksun Yolunda İki Tır Çarpıştı: 1 Yaralı
Kahramanmaraş-Göksun Yolunda İki Tır Çarpıştı: 1 Yaralı
Öğretmen Akademileri Kapsamında Andırın’lı Öğretmenler Kahramanmaraş’ın Kültürel Mirasıyla Buluştu
Öğretmen Akademileri Kapsamında Andırın’lı Öğretmenler Kahramanmaraş’ın...
Kahramanmaraş’ta otoyolda minibüs devrildi: 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta otoyolda minibüs devrildi: 1 yaralı

Ana Sayfa
GÜNCEL
SİYASET
MAGAZİN
EKONOMİ
YAŞAM
İŞ DÜNYASI
SPOR
SAĞLIK
MEDYA
TEKNOLOJİ
TOPLUM
ASAYİŞ
EĞİTİM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • İŞ DÜNYASI
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • TOPLUM
  • YAŞAM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.