• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • MAGAZİN
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • İŞ DÜNYASI
  • SPOR
  • SAĞLIK MEDYA TEKNOLOJİ TOPLUM ASAYİŞ EĞİTİM
  • Ara
SON DAKİKA:
01:30
Başkan Toptaş: “Vatandaşımızın Her Talebi Bizim İçin Kıymetlidir”
01:25
Deprem Gerçeği ve Yeniden Yapılanma Süreci Masaya Yatırıldı
01:20
Sınav başarısının gizli kahramanı: Anne ve babalar
01:16
Kahramanmaraş-Darende Yolunda Feci Kaza: 2’si Çocuk 5 Yaralı
01:10
“Kahramanmaraş’ımıza değer katacak en önemli yatırım
01:05
Kahramanmaraş’ta Otomobilin Altında Kalan 2 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
01:03
Kahramanmaraş’ın Sağlık Altyapısı Daha da Güçlenecek
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. TEKNOLOJİ
  3. AVNET CEO ZİRVESİ SAPANCA'DA YAPILDI
TEKNOLOJİ
Yayınlanma: 26 Ocak 2014 - 07:32
Güncelleme: 26 Ocak 2014 - 20:41

AVNET CEO ZİRVESİ SAPANCA'DA YAPILDI

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu: “Kardeşlerimle el ele vererek Sanko’yu istikrarlı bir şekilde büyüttük, büyütmeye de devam edeceğiz.”

TEKNOLOJİ
26 Ocak 2014 - 07:32
Güncelleme: 26 Ocak 2014 - 20:41
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AVNET CEO ZİRVESİ SAPANCA’DA YAPILDI
     SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olunduğu taktirde başarıya ulaşmanın mümkün olduğunu söyledi.

 

    Konukoğlu, “Bu ailede de böyledir, şirketlerde de böyledir, ülkede de böyledir. Kardeşlerimle el ele vererek SANKO’yu istikrarlı bir şekilde büyüttük, Gaziantepliler olarak ise ortak akıl anlayışı ile Gaziantep’i Türkiye’de örnek alınan kent haline getirdik” dedi.

 

     SANKO Holding - Avnet ortaklığı ile kurulan bilişim sektöründeki Avnet Technology Türkiye Genel Müdürlüğü ve IBM Türkiye Genel Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Sapanca Richmond Otel’de “Avnet CEO Zirvesi” düzenlendi.

 

    Avnet’in IBM ürününe yönelik birlikte iş yaptığı partnerlerinin sahibi / iş ortağı düzeyindeki 40 konuğun katıldığı Avnet CEO Zirvesi’nin ana konuşmacısı olan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, iş yaşamından kesitler sundu, SANKO’nun tarihsel sürecini ve Gaziantep’in gelişimini anlattı.

 

                KARDEŞLERİMLE KENETLENDİK

      Kardeşleri ile birlikte el ele vererek SANKO’yu istikrarlı bir şekilde büyüttüklerini ve büyütmeye de devam edeceklerini belirten Konukoğlu, her zaman Türkiye’nin büyümesinin en az yüzde 50 üzerinde büyüme gerçekleştirdiklerine dikkati çekti.

 

     Yatırımları planlarken dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeleri yakından izlediklerini kaydeden Konukoğlu, sanayicileri kriz ortamlarında yatırımları durdurmamaya çağırdı. SANKO olarak kriz dönemlerinde yatırımları gerçekleştirdiklerini anımsatan Konukoğlu, “Kriz döneminde yatırımı başlatırsanız, krizden çıkma döneminde yatırımı tamamlamış ve piyasaya girmiş olursunuz. Eğer sektörün zirve yaptığı dönemde yatırım yaparsanız hem maliyeti artırırsınız hem de zirve sürecini yatırımla geçirmek durumunda kalırsınız” diye konuştu.

 

           PANİK YAPMAYIN

     “Krizlerde yatırımlar durdurulmamalı, aynı kararlılıkla ve artırılarak sürdürülmeli” diyen Konukoğlu, “geçici dönemler” olarak tanımladığı kriz dönemlerinde daha çok çalışılması, hedefe ulaşmak için daha azimli olunması gerektiğine vurgu yaptı.

 

     Kişileri ve şirketleri krizlerin ya da olumsuzlukların değil, panik ortamının bitireceğini vurgulayan Konukoğlu, kriz dönemlerinde yapılabilecek en büyük yanlışın, paniğe kapılıp, yatırımları yavaşlatmak veya durdurmak olacağını bildirdi.

 

    Kurdaki belirsizliğin büyük bir sorun olmakla beraber, şirketleri kur tablosunun değil, paniklemenin bitireceğine işaret etti.

 

    Konukoğlu, konuşmasında Sani Konukoğlu Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine sağladıkları destekleri de, “teşvik amacıyla” dile getirdi.

 

     Gaziantep’in sanayileşmesi ve büyümesinin sırrına değinen Konukoğlu, ortak akıl anlayışı sayesinde kent yararına olacak kararları aldıklarını ve uyguladıklarını ifade etti. Konukoğlu, ortak aklın hakim kılınması sayesinde Gaziantep’in Türkiye’de örnek alınan, ekonominin merkezi, huzurun sembolü haline kavuşturulduğunu belirtti. 

 

     AVNET GENEL MÜDÜRÜ EREN

     Zirvenin konuşmacılarından Avnet Türkiye Genel Müdürü Hakkı Eren ise Avnet Türkiye olarak bu kadar önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

 

     Gelenekselleştirecekleri Avnet CEO zirvesine katılan ve kendileri ile görüşlerini paylaşan misafirlere teşekkür eden Eren, “Avnet’in başarısının temelinde olan iş ortaklarımızla birlikte bilişim pazarında fırsatlar ve farklar yaratmaya devam edeceğiz” diyerek, iddiasını ortaya koydu.

 

     Eren, Fortune Dergisi Elektronik Toptancısı Kategorisinde ‘En Beğenilen Şirket 2013” dahil, 5 yyl üst üste seçilen Avnet’in, Türkiye’de de IBM’in dünya genelinde 150’den fazla ülkede tüm distribütörler arasında “En İyi Distribütör” seçilerek 140.000 USD cirosuyla “pazardaki büyümeden fazla büyüme” hedefiyle 2014’te de sektörün gözde şirketi olmaya devam edeceğini kaydetti.

 

     SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki Konukoğlu’nun da katıldığı toplantı, gala yemeği ile sona erdi.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
EKRANI KIRILMIŞ BİR TELEFONDAN VERİLER NASIL KURTARILIR?
EKRANI KIRILMIŞ BİR TELEFONDAN VERİLER NASIL KURTARILIR?
ÇOCUĞUNUZ TEKNOLOJİ BAĞIMLISIYSA…
ÇOCUĞUNUZ TEKNOLOJİ BAĞIMLISIYSA…
IT UZMANLARI K.MARAŞ’TA BULUŞTU..
IT UZMANLARI K.MARAŞ’TA BULUŞTU..
Evinde ve işyerinde wi-fi olanlar dikkat!
Evinde ve işyerinde wi-fi olanlar dikkat!
Son Haberler
Başkan Toptaş: “Vatandaşımızın Her Talebi Bizim İçin Kıymetlidir”
Başkan Toptaş: “Vatandaşımızın Her Talebi Bizim İçin Kıymetlidir”...
Deprem Gerçeği ve Yeniden Yapılanma Süreci Masaya Yatırıldı
Deprem Gerçeği ve Yeniden Yapılanma Süreci Masaya Yatırıldı
Sınav başarısının gizli kahramanı: Anne ve babalar
Sınav başarısının gizli kahramanı: Anne ve babalar
Kahramanmaraş-Darende Yolunda Feci Kaza: 2’si Çocuk 5 Yaralı
Kahramanmaraş-Darende Yolunda Feci Kaza: 2’si Çocuk 5 Yaralı
“Kahramanmaraş’ımıza değer katacak en önemli yatırım
“Kahramanmaraş’ımıza değer katacak en önemli yatırım
DR. YUNUS ÇELİK TEMİZKANLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
DR. YUNUS ÇELİK TEMİZKANLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Ana Sayfa
GÜNCEL
SİYASET
MAGAZİN
EKONOMİ
YAŞAM
İŞ DÜNYASI
SPOR
SAĞLIK
MEDYA
TEKNOLOJİ
TOPLUM
ASAYİŞ
EĞİTİM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • İŞ DÜNYASI
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • TOPLUM
  • YAŞAM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.